Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Archived 2023. január 20. péntek
  farm houses for sale in florida under $100 000, holly ann heston net worth, avmed medicare referrals waived 2022, santaquin light parade, utah traffic violation codes, aftermarket freightliner radiators, diary of anne frank monologue sometimes i see myself, hypointense lesion kidney, what to say when someone calls you a simp, skyway investment fund florida, harbor […]
  WpCron
 • Related 2023. január 15. vasárnap
  requisitos para casarse por la iglesia cristiana en colombia, sustancias químicas más comunes, leche asada receta nestlé, trabajo de 4 horas turno noche, significado del test de wartegg, autos de 12000 soles en lima, teléfono celular fijo para casa, extractor power juicer precio, procuraduria del gobierno regional de tacna, karaoke privados en lima, riesgo quirúrgico […]
  WpCron
 • Related 2023. január 13. péntek
  sPKC, zgrFX, DOw, sUf, lVGPh, GVdS, uwkv, tlb, NpkPno, SJOc, sYk, RRfvjc, YtCMF, SLZ, KDJVE,Related: comment savoir si elle m’aime encore test, brennan budden is he married, montefiore medical records phone number, dados móveis não funcionam iphone, mark cox obituary, slinda anticonceptivo opiniones, the rapture echoes discogs, rursee wassertemperatur, wisconsin dells woman murdered, louisiana dps […]
  WpCron
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on Nutrilab.
  dr. Nádor-Virág Anikó

Májciszta és a máriatövis

 
Liverprotect máriatövis kivonat kapszula bemutatása
 
Blogra érkezett kérdés:
 
Kérdésem: májciszta esetén is segíthet a szilimarin komplex?
Hol kapható? Patikában? Bioboltokban?
Ha többféle ilyen készítmény létezik, melyik a legjobb? (Olvastam pl. “silagon”-ról is. -)
Ha választ kapok, azonnal megveszem.

 

Májciszta és a máriatövis kapcsolatáról gyakorlatilag nincs szakmai információ a magyar, de megkockáztatom az angolban sem (gyorsan átfutottam az angol találati listát a biztonság kedvéért). A máriatövis az elpusztult májsejteket regenerálását segítheti, de májciszta esetén a májsejtek működése épp, tehát nincs mit regenerálni sem. Az orvosa ha esetleg külön ajánlja akkor lehet szedni máriatövis kivonatot, de amúgy a májciszta miatt felesleges. Bemásolok egy mondatot a májcisztákról:

“A hasi ultrahangvizsgálat során talált ciszták nagy többsége kisméretű, panaszt nem okoz. Ultrahangos követésük azonban javasolt. Amennyiben méretük, ultrahangképük nem változik, panaszt nem okoznak, kezelésre nincs szükség.” Forrás: kisalfold.hu

 

mária tövis

 

A máriatövis magolaja (szilimarin komplex) kivonatoknál az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy standardizált kivonat formájában is kapható. Ugye az étrend-kiegészítők nagy problémája, hogy nincsenek bevizsgálva. A máriatövis ilyen szempontból kivétel. A NutriLAB LIVERPROTECT máriatövis kivonat kapszulája standardizált. Ami még az előnye, hogy francia LiCaps technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy gyártáskor a kapszula légteréből kivonják az oxigént és nitrogénre (atmoszférában is van, nem kell megijedni:) cserélik ki. Így meggátolják az oxidációt a kapszulában. Mivel a kapszula hosszú utat tesz meg mire eljut a fogyasztóig és a növényi kivonatokat a lebomlás, oxidáció fenyegeti, így a LiCaps miatt egy biztonságos kapszulának számít.

 

Hogy melyik a legjobb? LiCaps technológia miatt  inkább azt mondom a LIVERPROTECT máriatövis magolaj kivonat egyedülálló. Más gyártók technológiáját nem ismerem, az nagyon fontos ,hogy standardizált máriatövis kivonatot keressen. Választásnál ez fő szempont legyen!

Még valami ami nagyon fontos. Ez minden kivonatot tartalmazó készítményre érvényes. Hatóanyag mg-ban van megadva a kivonatoknál. Mögötte van egy koncentráció amit a gyártó-forgalmazó ismer, dobozon nem kell feltüntetni. Így mivel a koncentráció ismeretlen felesleges mg-árértékben összehasonlítani a különböző készítményeket. Magunkat csapjuk be vele.

 

NutriLAB termékek bioboltokban és gyógyszertárakban kaphatóak. Gyakorlatilag mindenki meg tudja rendelni (patika, biobolt), ha akarja:) természetesen. Hol tudom megvásárolni menüpontban van pár tanács, hogyan lehet ügyesen beszerezni. Mivel új készítményről van szó ezért kitartónak kell lenni mindenképpen. Patikáknál sokszor előfordul, hogy a  vásárló minden tudására szükség van, hogy rábeszélje a gyógyszertárat a rendelésre. Patikák már csak ilyenek.

 

NutriLAB LIVERPROTECT máriatövis kivonat kapszula termékleírása itt.

 

[SlideDeck id=’2323′ width=’100%’ height=’224px’]

5 hozzászólás a “Májciszta és a máriatövis”-hez

 • Pál Tiborné:

  Tisztelt Címzett!Ultrahang vizsgálaton zsírmájat írtak.30 éve szedek rendszeresen gyógyszereket,(alkohol,cigaretta,kávé,stb.)semmi!A háziorvosom azt mondta,hogy nem kell vele foglalkozni,max egy kicsit fogyni.Érdeklődöm,hogy a máriatövis szedése javítana-e?Tisztelettel:Pál Tiborné

 • Ferencz Mónika:

  Tisztelt Címzett!
  Máj cisztákat állapitottak meg mágneses rezonancián, 2 éve szedek rendszeresen gyógyszereket( alkoholt, cigarettát, kávét nem fogyasztok) a háziorvosom elküldött gasztroenterológiára, azt szeretném kérdezni, hogy a máriatövis kapszula szedése javítana-e a májcisztákon?
  Köszönöm szépen előre is a választ!
  Tisztelettel Ferencz Mónika

  • Kedves Mónika,
   egyenlőre nem tudják a ciszták kialakulásának okát, hormonális vagy genetikai összefüggést tudnak megállapítani. Ebbe a máriatövis nem tud “beleszólni”. Tehát a máriatövis nem tudja megakadályozni, a ciszták növekedését vagy előfordulását.

   De ha esetleg valaki szedett erre a problémára (máj ciszta) máriatövist és segített kérem, írja meg ide vagy emailben a viraganiko@hotmail.com címre. Köszönöm!

 • Ferencz Mónika:

  Tisztelt doktokr úr/ doktornő!
  Máj cisztákat állapitottak meg mágneses rezonancián, 2 éve szedek rendszeresen gyógyszereket( alkoholt, cigarettát, kávét nem fogyasztok) a háziorvosom elküldött gasztroenterológiára, azt szeretném kérdezni, hogy a máriatövis kapszula szedése javítana-e a májcisztákon?
  Köszönöm szépen előre is a választ!
  Tisztelettel Ferencz Mónika

Hozzászólás

Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail cím:*
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?