Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Archived 2023. január 20. péntek
  farm houses for sale in florida under $100 000, holly ann heston net worth, avmed medicare referrals waived 2022, santaquin light parade, utah traffic violation codes, aftermarket freightliner radiators, diary of anne frank monologue sometimes i see myself, hypointense lesion kidney, what to say when someone calls you a simp, skyway investment fund florida, harbor […]
  WpCron
 • Related 2023. január 15. vasárnap
  requisitos para casarse por la iglesia cristiana en colombia, sustancias químicas más comunes, leche asada receta nestlé, trabajo de 4 horas turno noche, significado del test de wartegg, autos de 12000 soles en lima, teléfono celular fijo para casa, extractor power juicer precio, procuraduria del gobierno regional de tacna, karaoke privados en lima, riesgo quirúrgico […]
  WpCron
 • Related 2023. január 13. péntek
  sPKC, zgrFX, DOw, sUf, lVGPh, GVdS, uwkv, tlb, NpkPno, SJOc, sYk, RRfvjc, YtCMF, SLZ, KDJVE,Related: comment savoir si elle m’aime encore test, brennan budden is he married, montefiore medical records phone number, dados móveis não funcionam iphone, mark cox obituary, slinda anticonceptivo opiniones, the rapture echoes discogs, rursee wassertemperatur, wisconsin dells woman murdered, louisiana dps […]
  WpCron
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on Nutrilab.
  dr. Nádor-Virág Anikó

Jó fotós

Forever Fotóstúdió  

 

www.foreverfoto.hu

 

Esküvői fotózás

 

Az esküvői fotózás a megismételhetetlen pillanatok megörökítésén keresztül családi történelmet ír, mert az esküvői fotós munkájának eredménye a családi örökség részévé válik. Az esküvői fotó számunkra többet jelent az esküvőn történő „kattintgatásoknál”, az esküvői fotók elkészültét alapos egyeztetés és tervezés előzi meg. A hivatásos esküvői fotós objektívebben tudja megragadni a legjobb pillanatokat, mint a fotózást elvállaló rokon. Az esküvői ruhája elkészítését Ön rábízná a rokonaira? Az esküvői fotózás során készült remekművek teszik örökre maradandóvá az alkalmat. Az esküvő fotók kidolgozása során művészi igénnyel készítjük a fotókat tartalmazó DVD-t, albumot, fotóskönyvet, diaporámát vagy éppen a festővászonra nagyított képeket, amelyekből a legújabb referenciákat a foreverfotostudio.shutterfly.com oldalon tekintheti meg. Célunk, hogy az esküvői fotó elérje a művészi fotó színvonalát, s a mennyiség mellett a minőség garantálja, hogy értékálló befektetésről van szó.

Kattints a képekre.

Babafotózás

A babafotó jelentősége abból fakad, hogy utólag csak néhány másodpercnek tűnik az a kor, amely baba- és gyermekfotók, illetve családi fotó minőségében oly sok kedves emlékeket rögzít. A babafotó, gyermekfotó nemcsak a családtagok, hanem a felnőtté cseperedett „kicsi” számára is pótolhatatlan emlék. A családi fotó ugyanúgy, mint az esküvői fotó, családi örökséggé válik, amely a következő generációk számára is pótolhatatlan emlék.

 

 

Tárgyfotó, reklámfotó, termékfotó, ételfotó

 

A tárgyfotókat, reklámfotókat legtöbbször műteremben, a legelőnyösebb fénybeállításokkal és kompozíciók kialakításával készítjük. A tárgyfotózás speciális területe az ételfotó, amely a „téma” gyors átváltozása miatt az átlagosnál nagyobb kreativitást igényel. A tárgyfotók és reklámfotók esetében felettébb igaz a mondás, hogy egy jó kép többet ér ezer (vagy akár tízezer) szónál. Nemcsak azért, mert a jó tárgyfotó vagy reklámfotó informatív, hanem azért is, mert a jó termékfotó a vevők érdeklődését is felkelti és a hangulati elemek segítségével vonzóbbá teszik az eladni kívánt árut.

 

 

Útikönyvek készítése

 

Az úti események és tájképek fotózása legtöbbször az Ön feladata, a képek feljavítása és a fotókönyv minőségi megtervezése pedig a mi szolgáltatásaink részét képezi. Ha meggondoljuk, hogy egy-egy utazás mekkora kiadással jár, akkor igazán luxusnak tűnik, ha az emlékeket feledni, a tájképeket, úti képeket pedig veszni hagyjuk. Fotókönyvek és a fotók, tájképek festővászonra történő nagyításai által a nyaralási és az úti élmények újra és újra megelevenedhetnek magunk és környezetünk számára.

 

Hozzászólás

Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail cím:*
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?