Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on Nutrilab.
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Habozzunk, vagy ne habozzunk?  2018. április 4. szerda
  Habozzunk, vagy ne habozzunk?    Mi is az a sokat hangoztatott SLS mentes kozmetikum? Kerüljük, vagy inkább vásároljuk őket? Valóban azzal teszünk jót a bőrünknek, ha ügyelünk arra, hogy minél kevesebb kerüljön rá?  Megváltoztak az életkörülményeink: ahogy egyre távolodunk a patak vízétől, dédanyáink szappanfőző szerepét egyre inkább betölti a vegyipar, ami olyan hatékony megoldást keres a tisztálkodási szokásainkra, hogy közben az előállítási költségen is marad haszon.  Ahhoz, […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • A C-vitamin esete a vesekő képződéssel 2018. március 21. szerda
      A C-vitamin esete a vesekő képződéssel Lehet-e mellékhatása a C-vitamin fogyasztásnak? Ha az interneten böngészünk egészségügyi információkat, nagyon sokszor találhatunk ellentmondásos híreket. Ennek egy tipikus példája a C-vitamin vesekő okozó hatása. A több évtizede fennálló kérdőjel erősen szemben álló két táborra osztotta a C-vitamin fogyasztókat.   Magyarország a C-vitamin fogyasztás szempontjából különösen érintett […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Máriatövis kérdések 2017. december 12. kedd
  Máriatövissel a máj védelméért   A méregtelenítés csodaszere vagy csak egy igen hasznos gyógynövény? Tényleg képes megmenteni a pusztulásra ítélt májsejteket? Mikor és kinek érdemes szednie? – ezekre a kérdésekre keressük a választ. A máriatövis mint gyógynövény az elmúlt tíz évben a méregtelenítés népszerűsödésével robbant be, jobban mondva „szúrt bele” a köztudatba. Egészen pontosan a […]
  dr. Nádor-Virág Anikó

KOENZIM Q 10 30X és 60X

NutriLAB Koenzim Q 10 30 mg 30x és 60x kapszula

Növényi eredetű (természetes), fermentációval előállított folyékony Q 10.

 

 

Összetevők:     

Koenzim Q10………………30mg

Egyéb összetevők: növényi olaj, lecitin

 

Tartalom: 30 és 60 db kapszula

 

Ajánlott napi mennyiség:

Naponta 1 Koenzim Q10 kapszula fogyasztása ajánlott.

 

Felhasználási javaslat: Koenzim Q10 kapszulát ajánlott főétkezés előtt, tetszőleges mennyiségű folyadékkal bevenni.  

 

 

 
 Tartalom: 60 db kapszula    Tartalom: 30 db kapszula
    

 

       

 

 
Vásárlás a NutriLAB webáruházában NutriLAB Koenzim q10 ajándék Omega3 kapszulával      

 

  Vásárlás a NutriLAB webáruházában NutriLAB Koenzim q10 kapszula 30X       

 

 

FOLYÉKONY

GLUTÉNMENTES

LAKTÓZMENTES

CUKORMENTES

 

 

 

 

Q10 vitaminnak is nevezik.

 

 

Gyártja: Goerlich Pharma, Németország

 

Forgalmazza: NutriLAB H Kft., Budapest

OÉTI által bejegyzett termék.

 

 A termék már kapható a Mediline Üzletház, Herbaház, Teva Humantrade, Bijó, Fitocentrum és Zöld Forrás nagykereskedésekben és a rajtuk keresztül rendelő patikákban, gyógynövény-és bioboltokban.

 

Kedvezményes vásárlási lehetőség:

A Mediline és Herbaház nagykereskedelmi cégeknél a következő kedvezményes vásárlási lehetőséget vehetik igénybe:
Mediline: kismamák és nyugdíjasok részére 5% kedvezmény. A recepciónál kell kérni az akciós vásárlói kártyát.
Herbaház: bébi kártya a kismamák részére. Az 5% kedvezményre jogosító kártyát a Vevőszolgálaton kell igényelni.
A kártyát a gyermek nevére állítják ki. A regisztrációhoz szükséges dokumentumokat(Születési anyakönyvi kivonat+lakcímkártya) is be kell mutatni.

 

Felhívom a kedves Olvasó figyelmét, hogy az uniós szabály értelmében, étrend-kiegészítőknek gyógyhatás nem tulajdonítható. Nem helyettesítik a gyógyszeres terápiát. Élelmiszernek minősülnek, így az étrend kiegészítésére szolgálnak, mint koncentrált élelmiszerek, élettani hatással. Gyógynövényekről szóló bejegyzések az általános tájékoztatást szolgálják. Célunk hogy valós információkkal ismertessük meg az érdeklődőket. Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban tegye fel kérdéseit írásban vagy telefonon. Gyógyszerész és dietetikus szakemberek válaszolnak az étrendi változtatásokkal, adott esetben az étrend gyógyszeres terápiába való beillesztésével kapcsolatban.

dr. Nádor-Virág Anikó,gyógyszerész

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

5 hozzászólás a “KOENZIM Q 10 30X és 60X”-hez

 • Barta Irén:

  Nagyon jó a termék (Q10), erősíti a szívet, tisztítja az ereket, 6hónapja használjuk, az erős szív szorítás alább hagyott.

 • Állandó energiahiány a problémám. A Nutrilab Q10 ezt nagyon hatásosan segít. Általában elég reggel egyet bevennem, de ha egy megterhelő nap előtt állok, akkor már előző este is beveszek egyet és így bármilyen korán sokkal könnyebben fel tudok kelni.

 • Fedóra:

  A Q10 kapszulát -lévén kevéssel múltam 30-, a hosszabb napokon, 6-7 óra között veszem be. 23 óráig aktívan tart, holott az a típus vagyok, aki 21.30 körül állva, ülve, bárhogy elalszik. Ezen kívül amiatt is szeretem, mert azon a napon, amikor használom a szívem olyan halkan működik, mint egy jól megolajozott motor. Ezt élvezem legjobban a szedésében!!!!! Tényleg.

 • Ágnes:

  Számomra is meglepő pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni a Koenzim Q10-zel kapcsolatban. A legelső kapszulát kételkedve vettem be, nem hittem hogy használhat.
  De aznap késő este esett le, hogy még mindig energikusnak érzem magam. Egyszerűen ne fáradtam el. Szinte robogtam az utcán. Olyan, mintha sok-sok évet fiatalodtam volna. Kimondottan a fittség érzését éltem át. Kipróbáltam olyan helyzetben is,amikor több órás előadáson vettem részt. Korábban elég erősen küzdenem kellett a fáradsággal, most viszont végig tudtam figyelni.
  Így azóta, ha egy fárasztó nap előtt állok bekapok egy folyékony Q10-et.:))
  Nem szoktam kávézni, de ez tutira jobb lehet nála.

 • István:

  Többféle Q10 koenzimet használtan már, számomra ez tűnik a legjobbnak. Sokféle 100 mg-os Q10 kapszulától jobbnak tapasztalom ezt. Számomra (egy szívinfarktus után) szinte kötelező kiegészítő. Kétszer egy kapszulát szedek belőle naponta (zsírt tartalmazó étkezéshez). Ma már elég igényes vagyok a kiegészítőimre, de a Nutrilab az ott van a listán, akiktől vásárolok. Külön köszönet az igényes gyógyszerészi válaszokért.

Hozzászólás

Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail cím:*
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?