Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Archived 2023. január 20. péntek
  farm houses for sale in florida under $100 000, holly ann heston net worth, avmed medicare referrals waived 2022, santaquin light parade, utah traffic violation codes, aftermarket freightliner radiators, diary of anne frank monologue sometimes i see myself, hypointense lesion kidney, what to say when someone calls you a simp, skyway investment fund florida, harbor […]
  WpCron
 • Related 2023. január 15. vasárnap
  requisitos para casarse por la iglesia cristiana en colombia, sustancias químicas más comunes, leche asada receta nestlé, trabajo de 4 horas turno noche, significado del test de wartegg, autos de 12000 soles en lima, teléfono celular fijo para casa, extractor power juicer precio, procuraduria del gobierno regional de tacna, karaoke privados en lima, riesgo quirúrgico […]
  WpCron
 • Related 2023. január 13. péntek
  sPKC, zgrFX, DOw, sUf, lVGPh, GVdS, uwkv, tlb, NpkPno, SJOc, sYk, RRfvjc, YtCMF, SLZ, KDJVE,Related: comment savoir si elle m’aime encore test, brennan budden is he married, montefiore medical records phone number, dados móveis não funcionam iphone, mark cox obituary, slinda anticonceptivo opiniones, the rapture echoes discogs, rursee wassertemperatur, wisconsin dells woman murdered, louisiana dps […]
  WpCron
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on Nutrilab.
  dr. Nádor-Virág Anikó

Gyógyír Egészség Pécs

 

 

Interjú Anderle Mariannal Gyógyír Egészség vezetőjével

 

Amikor először beszéltünk azt hallottam ki a kérdéseidből, hogy nagyon körültekintő vagy azzal kapcsolatban, hogy mit ajánlasz a vásárlóidnak, betegeidnek. Jól gondolom?

Igen, jól gondolod kedves Anikó. Az emberek egyre jobban elfogadják, ha tanácsot adunk, javasolunk, segítünk. Nagyon sok esetben elmondom, hogy nem mindig elég egy jó termék megvétele. Be is kel szedni, elkötelezve kell lenni a kitűzött cél érdekében. Pl. testsúlycsökkentésnél szoktam javasolni, hogy a háziorvossal való konzultálás után egy laborvizsgálatot együtt elemezzünk. pl. állóképesség, hangulati ingadozások, családi halmozódás, koleszterin szint, hormonok, egyéb laborértékek.. Hogy miért teszem ezt? Mert nem tudom figyelmen kívül hagyni a Pécsi Orvostudományi Egyetem diplomás nurse szakán tanultakat. Az embereket egészbe próbálom látni: testi-lelki szociális létét.

Mióta foglalkozol gyógynövényekkel? Szereted csinálni?

 

Nagyszüleim, szüleim vittek magukkal erdőbe, kertbe. Sokféle gyógy,- és fűszernövényt megismertem. Sokat kirándultunk, kirándulunk mostanság is a családommal, persze amikor időnk engedi. Emlékszem már kislány koromban is nagy érdeklődéssel olvastam: A természet füvészkertjét, Mária Treben, Gyógyítsunk másképpen válogatásokat. Mint tudjuk a ma használatos gyógyszerek alkotóelemeinek mintegy fele növényi eredetű és a gyógynövény terápia révén a növényekkel történő gyógyítás a világon a legelterjedtebb kezelési mód.

Akkor nem véletlen, hogy az egészségügyet választottad?

Miután befejeztem az általános iskolát ahol többször nyertem biológia versenyt, és rendszeres résztvevője voltam az elsősegélynyújtó versenyeknek a szigetvári egészségügyi szakközépiskolába kezdtem igazán pályafutásomat. Ezt követően 1993-ban egy kastélyszerű gyermekotthonban kezdtem dolgozni. A mai napig eszembe jut, hogy mennyire fontos a helyes példamutatás, a mértékletesség, a helyes szokások kialakítása gyermekkorban. 15 évet egészségügyi intézményben tevékenykedtem. Több szakterületen szereztem szakmai tudást. De a mai napig szívesen kikérem szakorvosok véleményét, javaslom szakorvos felkeresését, közös együttműködést.

Nem vagyok ismerős Pécsett de ha ellátogatok arrafelé hol keressem a  bioboltodat?

Pécs, Rákóczi u. 46, Kereskedők Háza Római szint Gyógyír Egészségbolt. Telefon számom: 0670/6140695. A termékek megvásárlása mellett a vendég, aki legyen egészséges vagy beteg igény beveheti a fizikai közérzetet javító szolgáltatást is. Bio boltunkban megvásárolható az összes NutriLAB termék is.

Kedvenc NutriLAB terméked?

Leginkább fogyó termékeink közül az egyik a CINNAMON fahéj kapszula, mely mondhatni a kedvencem! Az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát – cukor egyensúlyának fenntartásához. Ezt személyesen is megtapasztalhattam. Édesanyám II. típusú cukorbetegsége 1 éve megmakacsolta magát. Előfordult, hogy 17,2 mmol/l értékeket mértünk. Majdnem inzulin beállítás történt. Édesanyám eldöntötte, hogy megpróbálja egy komplexebb terápiával kordában tartani szervezetét. Akkor döntöttünk a fahéj mellett. Mivel összetettebb a probléma kikértem dr. Nádor Virág Anikó gyógyszerész véleményét is, aki örömmel segített az orvosi terápia mellett a gyógynövényes kezelésben. Azóta 5,4- 6,2 mmol/l között van a vércukorértéke. És köszöni, jól érzi magát a bőrébe.

 

Ahogy a képeken is látni lehet, kiemelt helyet kapnak a NutriLAB termékek a bioboltomban. Nem csak azért mert gusztusos a kínálata, hanem azért is mert örömmel javaslom.

A vásárlók és a vendégeim vendégkönyvet írnak. Hozzásegítik, erőt merítenek egymásból. Ami legfontosabb .- érzik, nincsenek egyedül!!!

Interneten hol lehet Téged megtalálni?

A megújult gyogyiregeszseg.hu  oldalon szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 

 

 

Hozzászólás

Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail cím:*
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?