Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on .
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Habozzunk, vagy ne habozzunk?  2018. április 4. szerda
  Habozzunk, vagy ne habozzunk?    Mi is az a sokat hangoztatott SLS mentes kozmetikum? Kerüljük, vagy inkább vásároljuk őket? Valóban azzal teszünk jót a bőrünknek, ha ügyelünk arra, hogy minél kevesebb kerüljön rá?  Megváltoztak az életkörülményeink: ahogy egyre távolodunk a patak vízétől, dédanyáink szappanfőző szerepét egyre inkább betölti a vegyipar, ami olyan hatékony megoldást keres a tisztálkodási szokásainkra, hogy közben az előállítási költségen is marad haszon.  Ahhoz, […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • A C-vitamin esete a vesekő képződéssel 2018. március 21. szerda
      A C-vitamin esete a vesekő képződéssel Lehet-e mellékhatása a C-vitamin fogyasztásnak? Ha az interneten böngészünk egészségügyi információkat, nagyon sokszor találhatunk ellentmondásos híreket. Ennek egy tipikus példája a C-vitamin vesekő okozó hatása. A több évtizede fennálló kérdőjel erősen szemben álló két táborra osztotta a C-vitamin fogyasztókat.   Magyarország a C-vitamin fogyasztás szempontjából különösen érintett […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Máriatövis kérdések 2017. december 12. kedd
  Máriatövissel a máj védelméért   A méregtelenítés csodaszere vagy csak egy igen hasznos gyógynövény? Tényleg képes megmenteni a pusztulásra ítélt májsejteket? Mikor és kinek érdemes szednie? – ezekre a kérdésekre keressük a választ. A máriatövis mint gyógynövény az elmúlt tíz évben a méregtelenítés népszerűsödésével robbant be, jobban mondva „szúrt bele” a köztudatba. Egészen pontosan a […]
  dr. Nádor-Virág Anikó

Gyógyír Egészség Pécs

 

 

Interjú Anderle Mariannal Gyógyír Egészség vezetőjével

 

Amikor először beszéltünk azt hallottam ki a kérdéseidből, hogy nagyon körültekintő vagy azzal kapcsolatban, hogy mit ajánlasz a vásárlóidnak, betegeidnek. Jól gondolom?

Igen, jól gondolod kedves Anikó. Az emberek egyre jobban elfogadják, ha tanácsot adunk, javasolunk, segítünk. Nagyon sok esetben elmondom, hogy nem mindig elég egy jó termék megvétele. Be is kel szedni, elkötelezve kell lenni a kitűzött cél érdekében. Pl. testsúlycsökkentésnél szoktam javasolni, hogy a háziorvossal való konzultálás után egy laborvizsgálatot együtt elemezzünk. pl. állóképesség, hangulati ingadozások, családi halmozódás, koleszterin szint, hormonok, egyéb laborértékek.. Hogy miért teszem ezt? Mert nem tudom figyelmen kívül hagyni a Pécsi Orvostudományi Egyetem diplomás nurse szakán tanultakat. Az embereket egészbe próbálom látni: testi-lelki szociális létét.

Mióta foglalkozol gyógynövényekkel? Szereted csinálni?

 

Nagyszüleim, szüleim vittek magukkal erdőbe, kertbe. Sokféle gyógy,- és fűszernövényt megismertem. Sokat kirándultunk, kirándulunk mostanság is a családommal, persze amikor időnk engedi. Emlékszem már kislány koromban is nagy érdeklődéssel olvastam: A természet füvészkertjét, Mária Treben, Gyógyítsunk másképpen válogatásokat. Mint tudjuk a ma használatos gyógyszerek alkotóelemeinek mintegy fele növényi eredetű és a gyógynövény terápia révén a növényekkel történő gyógyítás a világon a legelterjedtebb kezelési mód.

Akkor nem véletlen, hogy az egészségügyet választottad?

Miután befejeztem az általános iskolát ahol többször nyertem biológia versenyt, és rendszeres résztvevője voltam az elsősegélynyújtó versenyeknek a szigetvári egészségügyi szakközépiskolába kezdtem igazán pályafutásomat. Ezt követően 1993-ban egy kastélyszerű gyermekotthonban kezdtem dolgozni. A mai napig eszembe jut, hogy mennyire fontos a helyes példamutatás, a mértékletesség, a helyes szokások kialakítása gyermekkorban. 15 évet egészségügyi intézményben tevékenykedtem. Több szakterületen szereztem szakmai tudást. De a mai napig szívesen kikérem szakorvosok véleményét, javaslom szakorvos felkeresését, közös együttműködést.

Nem vagyok ismerős Pécsett de ha ellátogatok arrafelé hol keressem a  bioboltodat?

Pécs, Rákóczi u. 46, Kereskedők Háza Római szint Gyógyír Egészségbolt. Telefon számom: 0670/6140695. A termékek megvásárlása mellett a vendég, aki legyen egészséges vagy beteg igény beveheti a fizikai közérzetet javító szolgáltatást is. Bio boltunkban megvásárolható az összes NutriLAB termék is.

Kedvenc NutriLAB terméked?

Leginkább fogyó termékeink közül az egyik a CINNAMON fahéj kapszula, mely mondhatni a kedvencem! Az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát – cukor egyensúlyának fenntartásához. Ezt személyesen is megtapasztalhattam. Édesanyám II. típusú cukorbetegsége 1 éve megmakacsolta magát. Előfordult, hogy 17,2 mmol/l értékeket mértünk. Majdnem inzulin beállítás történt. Édesanyám eldöntötte, hogy megpróbálja egy komplexebb terápiával kordában tartani szervezetét. Akkor döntöttünk a fahéj mellett. Mivel összetettebb a probléma kikértem dr. Nádor Virág Anikó gyógyszerész véleményét is, aki örömmel segített az orvosi terápia mellett a gyógynövényes kezelésben. Azóta 5,4- 6,2 mmol/l között van a vércukorértéke. És köszöni, jól érzi magát a bőrébe.

 

Ahogy a képeken is látni lehet, kiemelt helyet kapnak a NutriLAB termékek a bioboltomban. Nem csak azért mert gusztusos a kínálata, hanem azért is mert örömmel javaslom.

A vásárlók és a vendégeim vendégkönyvet írnak. Hozzásegítik, erőt merítenek egymásból. Ami legfontosabb .- érzik, nincsenek egyedül!!!

Interneten hol lehet Téged megtalálni?

A megújult gyogyiregeszseg.hu  oldalon szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 

 

 

Hozzászólás