Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on Nutrilab.
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Habozzunk, vagy ne habozzunk?  2018. április 4. szerda
  Habozzunk, vagy ne habozzunk?    Mi is az a sokat hangoztatott SLS mentes kozmetikum? Kerüljük, vagy inkább vásároljuk őket? Valóban azzal teszünk jót a bőrünknek, ha ügyelünk arra, hogy minél kevesebb kerüljön rá?  Megváltoztak az életkörülményeink: ahogy egyre távolodunk a patak vízétől, dédanyáink szappanfőző szerepét egyre inkább betölti a vegyipar, ami olyan hatékony megoldást keres a tisztálkodási szokásainkra, hogy közben az előállítási költségen is marad haszon.  Ahhoz, […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • A C-vitamin esete a vesekő képződéssel 2018. március 21. szerda
      A C-vitamin esete a vesekő képződéssel Lehet-e mellékhatása a C-vitamin fogyasztásnak? Ha az interneten böngészünk egészségügyi információkat, nagyon sokszor találhatunk ellentmondásos híreket. Ennek egy tipikus példája a C-vitamin vesekő okozó hatása. A több évtizede fennálló kérdőjel erősen szemben álló két táborra osztotta a C-vitamin fogyasztókat.   Magyarország a C-vitamin fogyasztás szempontjából különösen érintett […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Máriatövis kérdések 2017. december 12. kedd
  Máriatövissel a máj védelméért   A méregtelenítés csodaszere vagy csak egy igen hasznos gyógynövény? Tényleg képes megmenteni a pusztulásra ítélt májsejteket? Mikor és kinek érdemes szednie? – ezekre a kérdésekre keressük a választ. A máriatövis mint gyógynövény az elmúlt tíz évben a méregtelenítés népszerűsödésével robbant be, jobban mondva „szúrt bele” a köztudatba. Egészen pontosan a […]
  dr. Nádor-Virág Anikó

AKTUÁLIS

NutriLAB Hírek

Nutrilablog

 

Kérjük jelezze felénk, ha a termékeinkkel kapcsolatban problémák merülnek fel (rendelés, minőség stb.).
Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy megnyílt webáruházunk!Nézzen be hozzánk az alábbi címen! vitaminwebshop.eu
 

A Mediline és Herbaház nagykereskedelmi cégeknél a következő kedvezményes vásárlási lehetőséget vehetik igénybe:

Mediline: kismamák és nyugdíjasok részére – 5% kedvezmény. A recepciónál kell kérni az akciós vásárlói kártyát.

Herbaház: Bébikártya a kismamák részére. Az 5% kedvezményre jogosító kártyát a Vevőszolgálaton kell igényelni.
A kártyát a gyermek nevére állítják ki. A regisztrációhoz szükséges dokumentumokat(Születési anyakönyvi kivonat+lakcímkártya) is be kell mutatni.

 

 

Levittük az árát!


NutriLAB Urosept amerikai tőzegáfonya kapszula 60X árát jelentősen lecsökkentettük. Ajánlott fogyasztói ár 2890 Ft (3530 volt).

NutriLAB Palmetto törpepálma tökmagolajban kapszula 60X árát jelentősen lecsökkentettük. Ajánlott fogyasztói ár 2690 ft (3330 volt).

 

 

 

 

Aktuális problémák a rendelhetőséggel a kapcsolatban

Cinnamon fahéj kivonat kapszula rendelhetőségével kapcsolatban több kérdés érkezett az elmúlt időszakban. Nem találják a nagykereskedésekben a rendeléskor. Nagyon egyszerű a válasz: mindig elé kell tenni a NutrLAB szót. Tehát így: NutriLAB Cinnamon fahéj kapszula. Így már biztosan menni fog. További termékeinket is megrendelheti a következő nagykereskedéseken keresztül: Mediline Üzletház,  Herbaház,  és Teva Humantrade.

 

 

Folyékony C

Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy már kapható az új Folyékony C vitamin 1000 mg 273 ml kivonat. Nagykereskedések ahonnan beszerezhető: Herbaház, Teva Humantrade, Mediline.

Fontos:

Mediline-nál Dynamic Folyékony C vitamin komplex-ként kell keresni. Nutrilab nélkül.

 

 

Személyes vásárlási lehetőség magánszemélyek és céges ügyfelek részére egyaránt!Nyitvatartás:hétfőtől-péntekig 10-14-ig, illetve telefonos egyeztetést követően eltérő időpontban is tudjuk fogadni az érdeklődőket.(tel.:+36 1 631 4910 )
AKCIÓ!! Koenzim Q 10 ajándék Omegával! Akció meghosszabítva. Nagykereskedésektől folyamatosan rendelhető.
Nutrilab csapat
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail cím:*
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?