Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on .
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Habozzunk, vagy ne habozzunk?  2018. április 4. szerda
  Habozzunk, vagy ne habozzunk?    Mi is az a sokat hangoztatott SLS mentes kozmetikum? Kerüljük, vagy inkább vásároljuk őket? Valóban azzal teszünk jót a bőrünknek, ha ügyelünk arra, hogy minél kevesebb kerüljön rá?  Megváltoztak az életkörülményeink: ahogy egyre távolodunk a patak vízétől, dédanyáink szappanfőző szerepét egyre inkább betölti a vegyipar, ami olyan hatékony megoldást keres a tisztálkodási szokásainkra, hogy közben az előállítási költségen is marad haszon.  Ahhoz, […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • A C-vitamin esete a vesekő képződéssel 2018. március 21. szerda
      A C-vitamin esete a vesekő képződéssel Lehet-e mellékhatása a C-vitamin fogyasztásnak? Ha az interneten böngészünk egészségügyi információkat, nagyon sokszor találhatunk ellentmondásos híreket. Ennek egy tipikus példája a C-vitamin vesekő okozó hatása. A több évtizede fennálló kérdőjel erősen szemben álló két táborra osztotta a C-vitamin fogyasztókat.   Magyarország a C-vitamin fogyasztás szempontjából különösen érintett […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Máriatövis kérdések 2017. december 12. kedd
  Máriatövissel a máj védelméért   A méregtelenítés csodaszere vagy csak egy igen hasznos gyógynövény? Tényleg képes megmenteni a pusztulásra ítélt májsejteket? Mikor és kinek érdemes szednie? – ezekre a kérdésekre keressük a választ. A máriatövis mint gyógynövény az elmúlt tíz évben a méregtelenítés népszerűsödésével robbant be, jobban mondva „szúrt bele” a köztudatba. Egészen pontosan a […]
  dr. Nádor-Virág Anikó

Jó fotós

Forever Fotóstúdió  

 

www.foreverfoto.hu

 

Esküvői fotózás

 

Az esküvői fotózás a megismételhetetlen pillanatok megörökítésén keresztül családi történelmet ír, mert az esküvői fotós munkájának eredménye a családi örökség részévé válik. Az esküvői fotó számunkra többet jelent az esküvőn történő „kattintgatásoknál”, az esküvői fotók elkészültét alapos egyeztetés és tervezés előzi meg. A hivatásos esküvői fotós objektívebben tudja megragadni a legjobb pillanatokat, mint a fotózást elvállaló rokon. Az esküvői ruhája elkészítését Ön rábízná a rokonaira? Az esküvői fotózás során készült remekművek teszik örökre maradandóvá az alkalmat. Az esküvő fotók kidolgozása során művészi igénnyel készítjük a fotókat tartalmazó DVD-t, albumot, fotóskönyvet, diaporámát vagy éppen a festővászonra nagyított képeket, amelyekből a legújabb referenciákat a foreverfotostudio.shutterfly.com oldalon tekintheti meg. Célunk, hogy az esküvői fotó elérje a művészi fotó színvonalát, s a mennyiség mellett a minőség garantálja, hogy értékálló befektetésről van szó.

Kattints a képekre.

Babafotózás

A babafotó jelentősége abból fakad, hogy utólag csak néhány másodpercnek tűnik az a kor, amely baba- és gyermekfotók, illetve családi fotó minőségében oly sok kedves emlékeket rögzít. A babafotó, gyermekfotó nemcsak a családtagok, hanem a felnőtté cseperedett „kicsi” számára is pótolhatatlan emlék. A családi fotó ugyanúgy, mint az esküvői fotó, családi örökséggé válik, amely a következő generációk számára is pótolhatatlan emlék.

 

 

Tárgyfotó, reklámfotó, termékfotó, ételfotó

 

A tárgyfotókat, reklámfotókat legtöbbször műteremben, a legelőnyösebb fénybeállításokkal és kompozíciók kialakításával készítjük. A tárgyfotózás speciális területe az ételfotó, amely a „téma” gyors átváltozása miatt az átlagosnál nagyobb kreativitást igényel. A tárgyfotók és reklámfotók esetében felettébb igaz a mondás, hogy egy jó kép többet ér ezer (vagy akár tízezer) szónál. Nemcsak azért, mert a jó tárgyfotó vagy reklámfotó informatív, hanem azért is, mert a jó termékfotó a vevők érdeklődését is felkelti és a hangulati elemek segítségével vonzóbbá teszik az eladni kívánt árut.

 

 

Útikönyvek készítése

 

Az úti események és tájképek fotózása legtöbbször az Ön feladata, a képek feljavítása és a fotókönyv minőségi megtervezése pedig a mi szolgáltatásaink részét képezi. Ha meggondoljuk, hogy egy-egy utazás mekkora kiadással jár, akkor igazán luxusnak tűnik, ha az emlékeket feledni, a tájképeket, úti képeket pedig veszni hagyjuk. Fotókönyvek és a fotók, tájképek festővászonra történő nagyításai által a nyaralási és az úti élmények újra és újra megelevenedhetnek magunk és környezetünk számára.

 

Hozzászólás