Ajánló
Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...
 • A C-vitamin esete a vesekő képződéssel 2018. március 21. szerda
      A C-vitamin esete a vesekő képződéssel Lehet-e mellékhatása a C-vitamin fogyasztásnak? Ha az interneten böngészünk egészségügyi információkat, nagyon sokszor találhatunk ellentmondásos híreket. Ennek egy tipikus példája a C-vitamin vesekő okozó hatása. A több évtizede fennálló kérdőjel erősen szemben álló két táborra osztotta a C-vitamin fogyasztókat.   Magyarország a C-vitamin fogyasztás szempontjából különösen érintett […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Máriatövis kérdések 2017. december 12. kedd
  Máriatövissel a máj védelméért   A méregtelenítés csodaszere vagy csak egy igen hasznos gyógynövény? Tényleg képes megmenteni a pusztulásra ítélt májsejteket? Mikor és kinek érdemes szednie? – ezekre a kérdésekre keressük a választ. A máriatövis mint gyógynövény az elmúlt tíz évben a méregtelenítés népszerűsödésével robbant be, jobban mondva „szúrt bele” a köztudatba. Egészen pontosan a […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Gyógyító diéták vagy úri huncutságok? 2016. november 14. hétfő
  Fáj a hasa, de nem tudjátok mitől? Kilenc tipp, hogy megszabaduljatok a kellemetlen panaszoktól! Laktózos, fruktózos, gluténérzékeny a gyerekem, mit tegyek? Feje tetejére kell-e állítani a konyhát ahhoz, hogy kiüldözzük az utolsó szem glutént is? A hétköznapi konyhatündér szerepe általában az anyukákat illeti meg, a pálya viszont nehezített, ha a kicsi nem ehet meg akármit. […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Kristály dezodor 2016. április 27. szerda
  Vásárlói kérdés Leírnák vagy lefényképeznék és elküldenék nekem az Optima ICE GUARD SPRAY 100 ml pontos összetételét? Köszi. Üdv. Edit. Kedves Edit! Fényképen így néz ki az eredeti összetétel:                  
  dr. Nádor-Virág Anikó
Glüko

glukozamin-msn

Slide 2

glukozamin-msn

Slide 3

glukozamin-msn

Jó fotós

Forever Fotóstúdió  

 

www.foreverfoto.hu

 

Esküvői fotózás

 

Az esküvői fotózás a megismételhetetlen pillanatok megörökítésén keresztül családi történelmet ír, mert az esküvői fotós munkájának eredménye a családi örökség részévé válik. Az esküvői fotó számunkra többet jelent az esküvőn történő „kattintgatásoknál”, az esküvői fotók elkészültét alapos egyeztetés és tervezés előzi meg. A hivatásos esküvői fotós objektívebben tudja megragadni a legjobb pillanatokat, mint a fotózást elvállaló rokon. Az esküvői ruhája elkészítését Ön rábízná a rokonaira? Az esküvői fotózás során készült remekművek teszik örökre maradandóvá az alkalmat. Az esküvő fotók kidolgozása során művészi igénnyel készítjük a fotókat tartalmazó DVD-t, albumot, fotóskönyvet, diaporámát vagy éppen a festővászonra nagyított képeket, amelyekből a legújabb referenciákat a foreverfotostudio.shutterfly.com oldalon tekintheti meg. Célunk, hogy az esküvői fotó elérje a művészi fotó színvonalát, s a mennyiség mellett a minőség garantálja, hogy értékálló befektetésről van szó.

Kattints a képekre.

Babafotózás

A babafotó jelentősége abból fakad, hogy utólag csak néhány másodpercnek tűnik az a kor, amely baba- és gyermekfotók, illetve családi fotó minőségében oly sok kedves emlékeket rögzít. A babafotó, gyermekfotó nemcsak a családtagok, hanem a felnőtté cseperedett „kicsi” számára is pótolhatatlan emlék. A családi fotó ugyanúgy, mint az esküvői fotó, családi örökséggé válik, amely a következő generációk számára is pótolhatatlan emlék.

 

 

Tárgyfotó, reklámfotó, termékfotó, ételfotó

 

A tárgyfotókat, reklámfotókat legtöbbször műteremben, a legelőnyösebb fénybeállításokkal és kompozíciók kialakításával készítjük. A tárgyfotózás speciális területe az ételfotó, amely a „téma” gyors átváltozása miatt az átlagosnál nagyobb kreativitást igényel. A tárgyfotók és reklámfotók esetében felettébb igaz a mondás, hogy egy jó kép többet ér ezer (vagy akár tízezer) szónál. Nemcsak azért, mert a jó tárgyfotó vagy reklámfotó informatív, hanem azért is, mert a jó termékfotó a vevők érdeklődését is felkelti és a hangulati elemek segítségével vonzóbbá teszik az eladni kívánt árut.

 

 

Útikönyvek készítése

 

Az úti események és tájképek fotózása legtöbbször az Ön feladata, a képek feljavítása és a fotókönyv minőségi megtervezése pedig a mi szolgáltatásaink részét képezi. Ha meggondoljuk, hogy egy-egy utazás mekkora kiadással jár, akkor igazán luxusnak tűnik, ha az emlékeket feledni, a tájképeket, úti képeket pedig veszni hagyjuk. Fotókönyvek és a fotók, tájképek festővászonra történő nagyításai által a nyaralási és az úti élmények újra és újra megelevenedhetnek magunk és környezetünk számára.

 

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Ligetszépe olaj

ligetszépe olaj

Slide 2

Legutóbbi hozzászólások
Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?