Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Archived 2023. január 20. péntek
  farm houses for sale in florida under $100 000, holly ann heston net worth, avmed medicare referrals waived 2022, santaquin light parade, utah traffic violation codes, aftermarket freightliner radiators, diary of anne frank monologue sometimes i see myself, hypointense lesion kidney, what to say when someone calls you a simp, skyway investment fund florida, harbor […]
  WpCron
 • Related 2023. január 15. vasárnap
  requisitos para casarse por la iglesia cristiana en colombia, sustancias químicas más comunes, leche asada receta nestlé, trabajo de 4 horas turno noche, significado del test de wartegg, autos de 12000 soles en lima, teléfono celular fijo para casa, extractor power juicer precio, procuraduria del gobierno regional de tacna, karaoke privados en lima, riesgo quirúrgico […]
  WpCron
 • Related 2023. január 13. péntek
  sPKC, zgrFX, DOw, sUf, lVGPh, GVdS, uwkv, tlb, NpkPno, SJOc, sYk, RRfvjc, YtCMF, SLZ, KDJVE,Related: comment savoir si elle m’aime encore test, brennan budden is he married, montefiore medical records phone number, dados móveis não funcionam iphone, mark cox obituary, slinda anticonceptivo opiniones, the rapture echoes discogs, rursee wassertemperatur, wisconsin dells woman murdered, louisiana dps […]
  WpCron
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on Nutrilab.
  dr. Nádor-Virág Anikó

Koreai fenyőmagolaj

 

Összefoglalót a Pinnothin honlapja alapján közzétett eredeti szöveg alapján készítettük el:

100%-ban természetes, növényi alapú, koreai fenyőmagból állítják elő.

Biztonságosan támogatja az étvágycsökkentést.

Mellékhatás nélküli.

Étkezések előtt 30-60 perccel kell bevenni, hatását 3 órán keresztül fenntartja.

Hatásosságát klinikai vizsgálatokkal bizonyították.

Nassolási kényszert csökkentését is támogatja.

 

Hogyan hat a Pinnothin?

 

Az emberi testben speciális hormonok küldik az üzenetet az agy felé, amelyek erősítik vagy gyengítik az éhségérzetet. A PINNOTIN vagy annak természetes metabolitjai működésének lényege, hogy az ún. teltségérzetet okozó hormonok a CCK (cholecystokinin) és a GLP1 (glukagon szerű peptid 1) termelődését serkentik. A CCK és a GLP1 nevű hormonok jeleket küldenek az agy felé, hasonlóakat mintha azt mondanák “tele vagyok” ezáltal csökkentik az éhség érzetet.

Pinnothin teljesen természetes eredetű, növényi forrásból származik. Koreai fenyőmagból nyert olaj, nagyon gazdag hosszú láncú zsírsavakban, mint a pinolénsav. A koreai fenyő mag olajban 40 szer nagyobb a pinolénsav mennyisége, mint egyéb fenyőmagvakban.

Pinnothin magas koncentrációban tartalmazza mindezeket a természetes jólakottság és étvágycsökkentő hatást okozó hatóanyagokat.

Pinnothin hatásosságát két humán vizsgálattal is igazolták:

Az első klinikai vizsgálat alapján a 30-60 perccel 3 g dózisban az étkezés előtt bevett Pinnothin olaj, jelentős mennyiségben megnövelte a teltségérzetet (CCK) okozó hormon mennyiségét a vérben. A vizsgálat kettős vak próba volt. A placebót kapók személyeknél nem volt növekedés. PINNOTHIN természetes metabolitjai GLP1 hormon mennyiségét növelték meg jelentősen.

Második vizsgálatnál a résztvevők étel és kalóriabevitel igényét vizsgálták. Azt tapasztalták, hogy az ennivaló mennyisége 9%-al a kalória bevitel 7%-al csökkent.

Vizsgálatok kimutatták, hogy a CCK és GLP1 mennyisége jelentősen megnő 30-60 perccel a bevétel után, és 3 óráig még észrevehetően magas szinten is marad.

Forrás: Pinnothin

Fenyőmagokról általában

A fenyőmag már az ókorban is ismert és megbecsült eleség volt. A római katonák élelmezésében fontos szerepet játszott, de a régi görögök, egyiptomiak is említést tettek róla. Gyakran mézbe tették, így konzerválták. Az amerikai indián, a középkori mediterrán és a keleti kultúrákban is fogyasztották. A leírások szerint a magon kívül a fenyő hajtását (tűleveleit), tobozát, fakérgét is felhasználták és szirup, olaj vagy tea formájában különböző (légzőszervi és reumás) betegségek kezelésére alkalmazták. Napjainkban sok nép fogyasztja és használja jellemző ételei készítéséhez

A fenyőmag legalább 20 féle olyan fenyő tobozából származhat (pl. havasi cirbolyafenyő, európai mandulafenyő, kínai-, mexikói-, és coloradói fenyő), melyeknek ehető magjai elég nagyok ahhoz, hogy érdemes legyen a termést begyűjteni. Nagyobb mennyiségben Dél-Európából (Olaszország, Franciaország), kisebb mennyiségben Spanyolországból és Portugáliából, valamint az Egyesült Államokból, Mexikóból és Kínából származik. Két legismertebb változata a szögletes élű, az ázsiai boltokban vagy piacokon kapható koreai vagy kínai fenyőmag és a hosszúkás, mediterrán vagy olasz fenyőmag (madula fenyőmag), mely utóbbi drágább és kellemesebb ízű. Külső hártyájától megtisztítva mindegyik fajta elefántcsont színű. .Az értékes magok kinyerése nem egyszerű feladat. A tobozokat télen gyűjtik, majd addig szárítják, amíg a pikkelylevelek fel nem nyílnak és a magok kihullanak. A fel nem nyíló tobozokat mérsékelten meleg kemencébe helyezik, hogy a magok kipattogjanak, de gyakran kézzel kell azokat a tobozokból kipiszkálni. Ez magyarázza azt, hogy a fenyőmag meglehetősen drága.

 

 

[PageFlipBook_Lite]

 

Hozzászólás

Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail cím:*
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?