Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on Nutrilab.
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Habozzunk, vagy ne habozzunk?  2018. április 4. szerda
  Habozzunk, vagy ne habozzunk?    Mi is az a sokat hangoztatott SLS mentes kozmetikum? Kerüljük, vagy inkább vásároljuk őket? Valóban azzal teszünk jót a bőrünknek, ha ügyelünk arra, hogy minél kevesebb kerüljön rá?  Megváltoztak az életkörülményeink: ahogy egyre távolodunk a patak vízétől, dédanyáink szappanfőző szerepét egyre inkább betölti a vegyipar, ami olyan hatékony megoldást keres a tisztálkodási szokásainkra, hogy közben az előállítási költségen is marad haszon.  Ahhoz, […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • A C-vitamin esete a vesekő képződéssel 2018. március 21. szerda
      A C-vitamin esete a vesekő képződéssel Lehet-e mellékhatása a C-vitamin fogyasztásnak? Ha az interneten böngészünk egészségügyi információkat, nagyon sokszor találhatunk ellentmondásos híreket. Ennek egy tipikus példája a C-vitamin vesekő okozó hatása. A több évtizede fennálló kérdőjel erősen szemben álló két táborra osztotta a C-vitamin fogyasztókat.   Magyarország a C-vitamin fogyasztás szempontjából különösen érintett […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Máriatövis kérdések 2017. december 12. kedd
  Máriatövissel a máj védelméért   A méregtelenítés csodaszere vagy csak egy igen hasznos gyógynövény? Tényleg képes megmenteni a pusztulásra ítélt májsejteket? Mikor és kinek érdemes szednie? – ezekre a kérdésekre keressük a választ. A máriatövis mint gyógynövény az elmúlt tíz évben a méregtelenítés népszerűsödésével robbant be, jobban mondva „szúrt bele” a köztudatba. Egészen pontosan a […]
  dr. Nádor-Virág Anikó

Gördülő talpú cipők

 

 

Gördülőcipő

 

Hintacipő? Gördülő talpú cipő? Vagy egyszerűen csak gördülőcipő? Bármelyiket is halljuk, az embernek szinte azonnal egy drága, csúnya, vastag talpú, puritán, három betűs logóval ellátott, ívelt talpú cipő képe jelenik meg a fejében. De mire jó ez a fajta lábbeli és egyáltalán kinek ajánlott, vagy épp ellenkezőleg, kinek nem szabad ilyen cipőt vagy szandált viselnie? Ezekre a kérdésekre valószínű, hogy már csak kevesen tudnának válaszolni, pedig a hatalmas kínálatnak köszönhetően óhatatlan, hogy ne találkozzunk ezekkel a kissé furcsa kinézetű lábbelikkel.  A világon több mint nyolcvan cipőmárka gyárt ívelt talpú cipőt, és ezek közül hozzávetőleg húsz hazánkban is kapható. Kezdetben egy nagy márkát ismert mindenki, aztán szépen lassan fölzárkóztak a kicsik is, például ma már két hazai cég is gyárt ilyen jellegű lábbeliket.

A termékeiket kínáló cégek szóróanyagaikban olvasottak után az ember kissé tanácstalanul áll, mert mindegyik szinte betűre ugyanazt ígéri. Mindenhol boldog, egészséges hátú és izmos lábú fiatalokat látni, és mindegyik szórólap konkrét, ám egymástól eltérő, százalékos értékben adja meg, hogy az adott terméktől mennyit fog testtartásuk javulni, illetve mennyivel lesz feszesebb a combunk. Sajnálatos módon a gördülőcipőket gyártó márkák központi weboldalai közül is csak néhány kivételes esetben találunk olyat, amely naprakész, könnyedén áttekinthető és a vásárló számára hasznos információkat tartalmaz. Ezek az oldalak teljesen mellőzik a lábbelik élettani hatásait alátámasztó objektív vizsgálatokat, a felhasznált technológiák hosszú távú, minőségi tesztelését bemutató anyagokat, és semmilyen lehetőséget nem biztosítanak a vásárlók számára, hogy a márkával kapcsolatos visszajelzéseiket más felhasználókkal megosszák. Pedig ezek mind nagyon fontosak lennének egy olyan vásárló számára, aki havi fizetése jelentős részét készül egyetlen pár cipőbe fektetni.
A Gördülőcipő Blog (http://gordulocipo.blog.hu) azzal a céllal jött létre, hogy a laikus olvasókat elkalauzolja a gördülőcipők világában, hogy bemutassa a különböző márkák és technológiák közötti különbségeket, illetve, hogy rávilágítson ezek előnyeire és hátrányaira. A blog nagy hangsúlyt fektet a felhasználói visszajelzésekre: így az olvasóknak lehetőségük van a bejegyzésekre reflektálni, azokat a népszerű közösségi oldalakon, saját köreikben megoszthatják, és e-mailben, fényképekkel illusztrálva megírhatják saját tapasztalataikat, melyek önálló bejegyzésekként a blogra is felkerülnek.

A blogon olvasható bejegyzések három fő kategóriába sorolhatóak:

Márkabemutató: Magyarországon jelenleg húsz márka gördülő talpas termékei kaphatóak kereskedelmi forgalomban. Ezek nemcsak formavilágukban, a felhasznált anyagok minőségében, de az alkalmazott technológiai megoldásokban is különböznek. A márkabemutatók célja ezek ismertetése.

Interjú: Ezek a bejegyzések elégedett vagy épp elégedetlen gördülőcipő tulajdonosokkal készülnek, és az ő véleményüket, tapasztalataikat mutatják be. Ezek részben önkéntes részvételen alapulnak, részben a szerkesztő keresi fel az interjú alanyokat.

Összefoglaló írás: Ezek a bejegyzések egy nagyobb témakört ölelnek fel, például: gördülőcipők egészségügyi dolgozóknak, gördülőcipők gyermekeknek, olcsó gördülőcipők, stb.

A blog így a folyamatos párbeszéd színtere a gördülőcipők iránt érdeklődők illetve az ilyen lábbelik terén már tapasztalattal rendelkező felhasználók között.

Jók a magyar gördülőcipők? Tényleg érdemes horribilis összegeket kiadni ezekre a termékekre? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat az, aki ellátogat a Gördülőcipő Blogra.

Hozzászólás

Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail cím:*
Téli ajánlat
Hol kapható?
Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?