Fontos a véleménye

Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban hol tájékozódik?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
 • Rendkívüli 2020. március 31. kedd
  Kedves Vásárlók!   Tekintettel a rendkívüli helyzetre a NutriLAB termékekkel kapcsolatban kérjen tanácsot  telefonon (9 órától délután 6-ig). Interneten vagy telefonon is leadhatja rendelését vagy közvetlenül ahhoz a webáruházhoz irányítjuk, ahol van készleten. Telefonszám: 06703130108 Email: office@nutrilab.hu, viraganiko@hotmail.com     Köszönettel: dr. Nádor-Virág Anikó The post Rendkívüli first appeared on .
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Habozzunk, vagy ne habozzunk?  2018. április 4. szerda
  Habozzunk, vagy ne habozzunk?    Mi is az a sokat hangoztatott SLS mentes kozmetikum? Kerüljük, vagy inkább vásároljuk őket? Valóban azzal teszünk jót a bőrünknek, ha ügyelünk arra, hogy minél kevesebb kerüljön rá?  Megváltoztak az életkörülményeink: ahogy egyre távolodunk a patak vízétől, dédanyáink szappanfőző szerepét egyre inkább betölti a vegyipar, ami olyan hatékony megoldást keres a tisztálkodási szokásainkra, hogy közben az előállítási költségen is marad haszon.  Ahhoz, […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • A C-vitamin esete a vesekő képződéssel 2018. március 21. szerda
      A C-vitamin esete a vesekő képződéssel Lehet-e mellékhatása a C-vitamin fogyasztásnak? Ha az interneten böngészünk egészségügyi információkat, nagyon sokszor találhatunk ellentmondásos híreket. Ennek egy tipikus példája a C-vitamin vesekő okozó hatása. A több évtizede fennálló kérdőjel erősen szemben álló két táborra osztotta a C-vitamin fogyasztókat.   Magyarország a C-vitamin fogyasztás szempontjából különösen érintett […]
  dr. Nádor-Virág Anikó
 • Máriatövis kérdések 2017. december 12. kedd
  Máriatövissel a máj védelméért   A méregtelenítés csodaszere vagy csak egy igen hasznos gyógynövény? Tényleg képes megmenteni a pusztulásra ítélt májsejteket? Mikor és kinek érdemes szednie? – ezekre a kérdésekre keressük a választ. A máriatövis mint gyógynövény az elmúlt tíz évben a méregtelenítés népszerűsödésével robbant be, jobban mondva „szúrt bele” a köztudatba. Egészen pontosan a […]
  dr. Nádor-Virág Anikó

AKTUÁLIS

NutriLAB Hírek

Nutrilablog

 

Kérjük jelezze felénk, ha a termékeinkkel kapcsolatban problémák merülnek fel (rendelés, minőség stb.).
Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy megnyílt webáruházunk!Nézzen be hozzánk az alábbi címen! vitaminwebshop.eu
   

A Mediline és Herbaház nagykereskedelmi cégeknél a következő kedvezményes vásárlási lehetőséget vehetik igénybe:

Mediline: kismamák és nyugdíjasok részére – 5% kedvezmény. A recepciónál kell kérni az akciós vásárlói kártyát.

Herbaház: Bébikártya a kismamák részére. Az 5% kedvezményre jogosító kártyát a Vevőszolgálaton kell igényelni.
A kártyát a gyermek nevére állítják ki. A regisztrációhoz szükséges dokumentumokat(Születési anyakönyvi kivonat+lakcímkártya) is be kell mutatni.

 

 

 

Aktuális problémák a rendelhetőséggel a kapcsolatban

Cinnamon fahéj kivonat kapszula rendelhetőségével kapcsolatban több kérdés érkezett az elmúlt időszakban. Nem találják a nagykereskedésekben a rendeléskor. Nagyon egyszerű a válasz: mindig elé kell tenni a NutrLAB szót. Tehát így: NutriLAB Cinnamon fahéj kapszula. Így már biztosan menni fog. További termékeinket is megrendelheti a következő nagykereskedéseken keresztül: Mediline Üzletház,  Herbaház,  és Teva Humantrade.

 

 

Folyékony C

Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy már kapható az új Folyékony C vitamin 1000 mg 273 ml kivonat. Nagykereskedések ahonnan beszerezhető: Herbaház, Teva Humantrade, Mediline.

Fontos:

Mediline-nál Dynamic Folyékony C vitamin komplex-ként kell keresni. Nutrilab nélkül.

 

 

Személyes vásárlási lehetőség magánszemélyek és céges ügyfelek részére egyaránt!Nyitvatartás:hétfőtől-péntekig 10-14-ig, illetve telefonos egyeztetést követően eltérő időpontban is tudjuk fogadni az érdeklődőket.(tel.:+36 1 631 4910 )
AKCIÓ!! Koenzim Q 10 ajándék Omegával! Akció meghosszabítva. Nagykereskedésektől folyamatosan rendelhető.
Nutrilab csapat